中文 English
Sheung Wan (10,000 sq.ft)
  • Customs and Excise Dept

Brief

The Customs and Excise Department approached Krispace with a unique proposition to renovate an antique clubhouse in a historically significant site.

Challenge

Because of the historical value of the property, most of the original architecture and finishing needed to be preserved and cared for. The nature of the structure also meant that existing electrical and mechanical fixtures had to be preserved as well, in addition to being mindful of strict government regulations that needed to be observed.

Solution

Despite the stringent limitations imposed on the project, the Krispace design team managed to find workable solutions to satisfy both the government officials overseeing the project, and still maintain a relaxing, elegant atmosphere for the club house. The Customs and Excise Department was extraordinarily pleased with the result of this renovation, and Krispace has enjoyed much recognition as a result.